#1  
Old 05-16-2019, 09:50 PM
Darren Garrison's Avatar
Darren Garrison is offline
Guest
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 10,354

Theme problem


I have been running my desktop browser on the classic theme and phone browser (Firefox) on the mobile one. It has always worked. Suddenly today every damn time I go from one page to another on my phone it is resetting to the classic theme, which means a roughly 0.0000001 point font on my phone, so I either have to zoom and pan or rechoose the mobile theme every. single. page.



Any ideas?
  #2  
Old 05-17-2019, 08:49 AM
Atamasama's Avatar
Atamasama is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 3,157
Dumb question but are you using the https:// prefix on your mobile device?

And I concur, I hate the bugs in Sultan but at least I can read posts on my phone with it.
  #3  
Old 05-17-2019, 01:28 PM
Darren Garrison's Avatar
Darren Garrison is offline
Guest
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 10,354
Hm. Manually adding the "s" to a link fixes the page and all pages clicked off of it, but bookmarked pages (with no "s") are still wrong. I wonder why it still worked right that way until yesterday, though?
  #4  
Old 05-17-2019, 05:54 PM
elfkin477 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: NH
Posts: 22,587
I'm having the same issue, Darren Garrison.
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:50 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.

Send questions for Cecil Adams to: cecil@straightdope.com

Send comments about this website to: webmaster@straightdope.com

Terms of Use / Privacy Policy

Advertise on the Straight Dope!
(Your direct line to thousands of the smartest, hippest people on the planet, plus a few total dipsticks.)

Copyright 2018 STM Reader, LLC.

 
Copyright © 2017